Bronzen beelden online kopen

Bronzen beelden online kopen

  • Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van bronzen beelden en sculpturen
  • Een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft
  • Brons is een duurzaam en degelijk materiaal met een unieke uitstraling
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een bronzen beeld maakt de tuin van uw woning of uw bedrijfstuin uniek. Een prachtig stuk om naar te kijken, om van te genieten. Wij van Roijmans Bronzen Sculpturen zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van bronzen beelden en sculpturen. Wilt u uw bronzen beelden online kopen? Bekijk dan onze online galerie om te zien wat wij allemaal in onze mars hebben.

Bronzen beelden online kopen

Bronzen beelden online kopen

Bronzen beelden online kopen van uitstekende kwaliteit

De bronzen beelden, sculpturen en urnen vervaardigen wij door middel van hoge kwaliteit apparatuur. En doordat wij alle stappen van het proces in eigen hand houden, is onze prijs-kwaliteitverhouding erg concurrerend. Persoonlijke wensen en bijzondere gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of trouwdag zijn bij ons ook mogelijk. Wanneer u besluit om bij ons uw bronzen beelden online te kopen, gaat u in zee met een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring.

Het proces van brons gieten

Brons is een uitstekend materiaal. Het is een duurzaam en degelijk materiaal met een unieke uitstraling. Ideaal dus voor prachtige (tuin)beelden en sculpturen. Maar hoe gaat het maken van deze bronzen beelden en sculpturen precies in zijn werk? Allereerst hebben we een aantal mallen/vormen nodig. Deze zijn voorzien van een speciale coating welke ervoor zorgt dat het hete brons niet in de mal brandt. Ook hebben we een oven nodig. De smelttemperatuur van brons ligt ongeveer tussen de 960 en 1050 graden Celsius. Na het gieten, als de mallen nog warm zijn en het gegoten brons een paar minuten is gestold, kan de mal al voorzichtig worden opengemaakt. De mal is voor een éénmalig gebruik. Ieder bronzen beeld is dus uniek!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of uw bronzen beelden direct online kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.